LUIGI CANU Dppi Via Afp
NOVE PROMJENE

Roma smijenila apsolutnu ikonu kluba; Brozoviću i Ronaldu stiže novi trener

‘Uvijek će biti dio naše obitelji, od srca zahvaljujemo na radu koji je obavljen sa strašću i predanošću‘
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2024. 10:10

AS Roma objavila je na službenim stranicama da je razriješila Danielea De Rossija s dužnosti trenera prve momčadi.

"Odluka kluba donesena je u interesu momčadi, kako bismo što prije krenuli željenim putem, u trenutku dok je sezona još na početku", stoji u priopćenju.

"Danieleu, koji će uvijek biti dio naše obitelji, od srca zahvaljujemo na radu koji je ovih mjeseci obavljen sa strašću i predanošću. Uskoro će biti objavljene dodatne informacije o tehničkim smjernicama momčadi."

Daniele De Rossi je igrao za Giallorosse gotovo cijelu karijeru, od 2001. do 2019. godine. U 459 utakmica postigao je 43 pogotka i jedna je od apsolutnih legendi kluba. Od profesionalnog nogometa oprostio se nakon sezone 2019./2020. u dresu Boca Juniorsa.

Klupu Rome preuzeo je u siječnju 2024. kada je otkaz dobio José Mourinho. Presudili su mu loši rezultati u prva četiri kola nove sezone. Upisao je tri remija (Cagliari, Juventus i Genoa) i poraz (Empoli).

Luis Castro više nije trener Al Nassra. 63-godišnji Portugalac nakon tri kola imao je samo jednu pobjedu što nije zadovoljilo apetite Saudijaca.

Najveći stručnjak za transfere Fabrizio Romano ekspresno je potom objavio da će ga naslijediti Stefano Pioli, donedavni strateg Milana.

Klub Cristiana Ronalda i našeg Marcela Brozovića trenutno je sedmi na ljestvici s pet bodova u odnosu na vodeći Al-Ittihad koji ima maksimalnih devet.

Linker
18. rujan 2024 10:10