TWITTER Hnk Rijeka
POTPISAO NA DVIJE GODINE

Rijeka dovela igrača koji je igrao u trećoj američkoj ligi: ‘Otkad sam bio dijete htio sam doći ovdje‘

Za Michigan je u 54 utakmice zabio osam golova te 11 puta asistirao
Piše: SNObjavljeno: 10. kolovoz 2023. 12:01

Rijeka ima novo pojačanje. Preko službenih stranica klub je objavio kako je najnoviji igrač Rijeke 25-godišnji Steven Juncaj, koji dolazi kao slobodan igrač.

Juncaj je potpisao dvogodišnji ugovor s Rijekom, i tako postao novo pojačanje nakon što je prošle godine nastupao za slovensku Goricu. Juncaj pokriva pozicije lijevog i desnog krila, od kojih mu je ipak draže lijevo.

- Ovo je za mene ostvarenje sna, otkad sam bio malo dijete htio sam igrati u Rijeci i nisam mogao zamisliti da će poslati realnost - rekao je za službenu stranicu kluba.

- Moj otac je iz Crne Gore, odrastao je prateći jugoslavensku ligu. Poznavali smo hrvatske momčadi, Rijeka je bila jedna od njih. Bio sam opsjednut Rijekom jer to je klub pored mora i uvijek sam govorio ocu: zamisli da jedan dan mogu tamo igrati, to bi bilo sjajno.

Juncaj ima američku i albansku putovnicu, a prije slovenske Gorice nastupao je u redovima američkog trećeligaša Michigan Stars. Prošao je mlađe selekcije nizozemskog Vitessea i švicarskog Züricha, a prema Transfermarktu vrijedi 100 tisuća eura.

Za Michigan je u 54 utakmice zabio osam golova te 11 puta asistirao, a za Goricu je u 12 nastupa imao jednu asistenciju.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
19. rujan 2024 11:47