Bellingham sa suigračima u engleskoj reprezentaciji

 Pa Images/Alamy/profimedia
‘BOMBA‘ IZ ŠPANJOLSKE

Real Madrid dogovorio golemi posao, samo ih još detalji dijele od potpisa Modrićeva nasljednika

Očekuje se da će Kraljevski klub novo pojačanje platiti između 100 i 120 milijuna eura
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 03. svibanj 2023. 15:44

Real Madrid je pred finalizacijom potpisivanja ugovora s Judeom Bellinghamom za sljedeću sezonu, objavila je Marca. Nakon višemjesečnog rada u sjeni, kraljevski klub ostao je sam u utrci za igrača za kojeg su se borili prije svih Liverpool i Manchester City.

Prema navodima Španjolaca, Englezi su nudili puno više novca, ali igrač je izabrao Real i sada klub može u miru finalizirati zadnje detalje. Osim ako se ne dogodi neki značajan obrat, Bellingham bi trebao potpisati do 2029. godine.

Borussia Dortmund je također upoznata sa situacijom, i prema navodima Bilda traže 140 milijuna eura, ali očekuje se da će se dogovor s Realom postići u razini od 100 do 120 milijuna eura. Ne čini se da će dogovor s njemačkim klubom, koji je u prijateljskim odnosima s Realom, biti prepreka koja će ugroziti dogovor.

image

Jude Bellingham

INA FASSBENDER/Afp

- Ako je zbog novca, neće doći u Madrid - uvjeravali su početkom godine izvori iz Real Madrida, koji su s igračem odradili sjajan terenski rad, dajući mu uvid da je madridski sportski projekt vrlo ozbiljan.

Ista metoda uspjela je na mladim francuskim talentima Camavingi i Tchouameniju, te će sada Real osigurati svijetlu budućnost u veznom redu i uspješno zamijeniti cijeli vezni tercet - Modrić, Kross, Casemiro.

Iako transfer još nije finaliziran, u Madridu već planiraju službeno objaviti njegov potpis sljedećeg mjeseca. Bellingham se pridružio Borussiji u 2020. godini iz Birminghama u transferu vrijednom 25 milijuna eura. Kao što se dogodilo i s Haalandom, Bellingham mu je višestruko povećao vrijednost i Dortmund će ga prodati za četiri ili pet puta više.

Linker
28. rujan 2024 03:08