Marin Šotiček

 RONALD GORSIC Cropix
SPOMINJE SE I IZNOS

Propao Dinamov transfer o kojem se priča mjesecima: Veliki dragulj našeg nogometa odbio ponudu s Maksimira

Klubovi su se dogovorili, ali je zapelo baš na - Šotičeku. Odnosno Dinamovoj ponudi za njega
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 02. srpanj 2024. 13:32

Iz menadžerskih i krugova bliskih Maksimiru saznajemo da Marin Šotiček neće doći u Dinamo! Po tim izvorima, mladi nogometaš Lokomotive i U-21 reprezentativac Hrvatske nije prihvatio uvjete koje mu je ponudio maksimirski klub. Cifra koju mu je Dinamo ponudio je doduše nepoznata, ali to u krajnjoj liniji nije niti bitno, ako jedan od najperspektivnijih mladih nogometaša Hrvatske pod tim uvjetima ne želi staviti potpis na ugovor. Doduše, izašlo je iz nekih izvora da Dinamo Šotičeku nudi plaću od 10 tisuća eura mjesečno u brutto iznosu, no nemojte nas držati za riječ, ta cifra se iz menadžerskih izvora probila u eter.

image

Marin Šotiček

RONALD GORSIC Cropix

Naravno, uvijek može doći do promjene, ne bi bilo prvi put kad se radi o transferima, možda će Dinamo ponuditi više nego u prvom naletu, dogovori su uvijek mogući. Možda se u plavom domu predomisle, pa Šotičeku ponude više? Inače, kad se radi o Dinamu i Lokomotivi nije bilo nikakvih prijepora, saznajemo da su se klubovi dogovorili, ali da je zapelo baš na - Šotičeku. Odnosno Dinamovoj ponudi za njega.

Hoće li se dogoditi kakva promjena, vidjet ćemo uskoro. Koliko smo uspjeli saznati, Modri su računali na dolazak Šotičeka, pa sad moraju baciti pogled na eventualno nekog drugog krilnog igrača kad se radi o desnoj strani. Nakon odlaska Kaneka, Modri su ostali samo na Špikiću, ali na desnoj strani može igrati Luka Stojković.

Ali svejedno, šteta ako Šotiček na koncu ne stigne u plavi dom, ako se u konačnici ne nađe kakav način da ga se dovede u Maksimir.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
02. srpanj 2024 13:33