AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Aa/abaca/abaca Press/profimedia
STRUČNJAK TVRDI

Procurila je informacija, uskoro pada veliki dogovor: Legenda Real Madrida već je prihvatila novi ugovor

Novi mu je ugovor već ponuđen, očekuje se da će ga uskoro i potpisati
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 26. veljača 2024. 19:04

Nitko još ne zna hoće li Luka Modrić ostati u Real Madridu i sljedeće sezone, no čini se da ta priča ide prema svome kraju.

Kapetan Vatrenih ne može biti zadovoljan minutažom koju mu ove sezone servira trener Carlo Ancelotti, a da u njegovim nogama još ima dinamita, dokazuje i nedjeljni pobjednički pogodak protiv Seville u utakmici koju je Real dobio 1:0.

U prilog Modrićevoj promjeni sredine u ljetnom prijelaznom roku govori i informacija koju je objavio dobro informirani Fabrizio Romano. Talijanski stručnjak za transfere tvrdi da je Toni Kroos odlučio produljiti svoj ugovor s kraljevskim klubom na još godinu dana.

Iako je stalno naglašavao kako ne bi želio da mu karijera potraje predugo, Kroos je s 34 godine i dalje veoma važan u veznom redu Madriđana te Romano tvrdi da su u Realu uvjereni da će im ostati vjeran i u sljedećoj sezoni.

image
JAVIER SORIANO Afp

Novi mu je ugovor već ponuđen, očekuje se da će ga uskoro i potpisati. Kroos će se vratiti i u reprezentaciju Njemačke kako bi nastupio na Europskom prvenstvu ovog ljeta, na što ga je nagovorio novi izbornik Julian Nagelsmann.

Mediji bliski Realu smatraju kako će se klub u sljedećoj sezoni osloniti na vezni red s Aurelienom Tchouaménijem, Eduardom Camavingom i Federicom Valverdeom, dok bi Kroos imao ulogu mentora i prve zamjene kad se za to ukaže potreba.

Očekuje se i da će madridski velikan ponuditi jednogodišnje produljenje ugovora Lucasu Vazquezu i Nachu, koje se smatra važnim igračima u rotaciji.

Linker
06. svibanj 2024 12:41