Petar Musa

 ANTE ČIZMIĆ/Cropix
ZABIJA KAO NA TRACI

Premierligaš sprema veliku ponudu za Musu. Čudesna forma Hrvata privukla interes s Otoka

Novopečeni prvoligaš Ipswich Town zainteresiran je za usluge povremenog Vatrenog
Piše: SNObjavljeno: 26. srpanj 2024. 12:52

Hrvatski napadač Petar Musa sjajnim igrama za FC Dallas privukao je pažnju europskih klubova, prema navodima TeamTalka. Musa je u 25 utakmica za američki klub postigao 14 golova, i tako opravdao rekordnu brojku od 13 milijuna eura, koliko je klub iz MLS-a platio za njegove usluge.

Musa bi sada, prema navodima, mogao završiti u engleskoj Premier ligi. Novopečeni prvoligaš Ipswich Town zainteresiran je za njegove usluge. Klub je u ljetnom prijelaznom roku potrošio više od 60 milijuna eura za igrače poput Omaria Hutchinsona, Jacoba Greavesa, Liama Delapa, Arijaneta Murića i Bena Johnsona.

Međutim, Musa je navodno i na radaru drugih premierligaša, tako da će se Ipswich morati izboriti ako želi osigurati transfer Muse. Iako bi privlačnost igranja u Premier ligi mogla biti primamljiva za Musu, Dallas trenutno ima snažnu pregovaračku poziciju.

Musa ima ugovor do 2027. godine, s opcijom produljenja za dodatnu godinu. Ipswich, kako pišu Englezi, sprema "veliku ponudu" kojom bi mogao testirati odlučnost Dallasa da zadrži svoju zvijezdu.

Linker
24. rujan 2024 12:47