LIVE MEDIA PUBLISHING GROUP/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
MISTERIOZNA PORUKA

Pogledajte Brozovićevu objavu zbog koje su navijači Intera izgubili živce: ‘Ovo je djetinjasto ponašanje‘

Dok se predviđa skori završetak posla, hrvatski reprezentativac odlučio je ‘zapaliti‘ društvene mreže
Piše: SNObjavljeno: 01. srpanj 2023. 23:09

Znači li nova misteriozna objava ujedno i novi zaplet? Dok trakavica oko transfera Marcela Brozovića u Al-Nassr i dalje traje, hrvatski reprezentativac odlučio je dodatno zaintrigirati javnost objavom na Instagramu.

image

Misteriozna objava - "cirkus"

SCREENSHOT/INSTAGRAM

Iako se ne zna o čemu je točno riječ, "Epic Brozo" oko 22.20 sati, odnosno oko sat i pol nakon što je Fabrizio Romano objavio kako su svi detalji oko transfera "ispeglani", na Instagram je objavio malu ikonicu cirkusa. Što je htio time poručiti - nije jasno. No, kako večer odmiče, a potencijalno i kako se bliži epilog cijele sage, dugogodišnji igrač Intera navukao je bijes pristaša Nerazzurra, koji mu zamjeraju recentno ponašanje.

LineaInter, jedna od navijačkih stranica na Twitteru, napisala je osvrt na njegovu objavu s društvenih mreža.

"Nema sretnog navijača po pitanju Brozovićevog transfera. Međutim, djetinjastim ponašanjem pokazuješ manjak poštovanja za klub koji te učinio bogatim u proteklih osam, devet godina. Kada želiš ismijati klub, koji svi volimo i za koji se žrtvujemo, onda gubiš kredibilitet i pokazuješ da je tvoja egocentričnost jedan od razloga zašto je klub podržao ovaj transfer. Potrebno je poštovanje. Pogotovo ako si nosio kapetansku traku u finalu Lige prvaka, poput Javiera Zanettija", stoji u objavi.

Hoće li sapunica oko transfera konačno biti riješena večeras u Parizu, gdje se Brozović navodno sastao s predstavnicima saudijskog kluba, pokazat će idući sati. Prema navodima talijanskih insajdera, prvenstveno Romana, transfer je dogovoren, a Interu bi trebalo pripasti 18 milijuna eura odštete. No, u ovoj cijeloj priči, više ništa ne bi trebalo biti iznenađujuće...

Linker
21. rujan 2024 13:55