Ivan Perišić

 ANTE CIZMIC Cropix
‘STIŽE SPASITELJ‘

Perišić nije ni stigao, a jedna fotografija već je izazvala oduševljenje: ‘On je istinski Brabender‘

Prema izvještajima Fabrizija Romana, napadač Vatrenih trebao bi potpisati za PSV
Piše: SNObjavljeno: 17. rujan 2024. 13:34

Ivan Perišić i dalje je u potrazi za klubom. Poljudska priča nije završila najsretnije, hrvatski reprezentativac jedva da je nešto i odigrao za Hajduk, a iduća destinacija trebala bi, po svemu sudeći, biti u nekoj znatno jačoj ligi od HNL-a.

Spominjala se Italija, pisalo se čak i da je Perišić viđen u Milanu za vrijeme utakmice Monze i Intera, što su mnogi shvatili kao sugestiju da potpisuje za Talijane. U priču se ranije navodno upleo i Como, ali nijedan epilog nije podrazumijevao i uspješne pregovore.

Prema izvještaju Fabrizija Romana, Perišić bi uskoro trebao postati igrač PSV Eindhovena. Dvije strane stupile su u kontakt i dogovaraju transfer, ostaje nam za vidjeti hoće li hrvatski napadač biti zadovoljan ponudom, a PSV svime što igrač traži.

No, premda još nije ni službeno, vijest o Perišićevom potencijalnom transferu svidjela se navijačima nizozemskog kluba. Barem ako je suditi po društvenim mrežama, gdje su se pobornici PSV-a počeli oglašavati komentirajući najnovije informacije s tržišta. Netko se odlučio poigrati bojama pa "iskopao" Perišićevu fotografiju iz reprezentativnih nastupa. Dio kose tada je ofarbao u nacionalne, bijelo-crvene kockice, koje se igrom slučaja poklapaju s bojama PSV-a.

"On je već istinski Brabender", napisao je korisnik unaprijed proglasivši Perišića članom aktualnog prvaka Nizozemske.

"Ivan Perišić nam dolazi. To bi bilo odlično pojačanje posebno na krilnim pozicijama nakon što je otišao Hirving Lozano. Može igrati na oba krila, ali i u obrani. To bi bio dobar potez", kaže drugi, a komentari se nižu dalje:

"S Ivanom Perišićem, ako se pregovori obistine, PSV će besplatno dovesti igrača koji je zabio u finalu Svjetskog prvenstva!",

"Bilo bi fantastično da Perišić dođe u nizozemsku ligu! Jedan je od mojih najdražih igrača proteklih 15 godina"

"Stiže spasitelj, nadam se da će se ovo ispostaviti potrebnim transferom".

Linker
17. rujan 2024 13:35