Federico Coppitelli

 Jonathan Moscrop/imago Sportfotodienst/profimedia
PROMJENE U SLAVONIJI

Osijek na pripreme kreće s četiri nova igrača, čeka se i dolazak pojačanja iz Dinama

Klub je za sada napustilo šest igrača, dok je Kristijan Lovrić u potrazi za novom sredinom
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 24. lipanj 2024. 16:44

Nogometaši Osijeka u utorak počinju pripreme za novu sezonu,zasad s kvartetom novih igrača čiji će potpisi biti službeno obznanjeni s prvim danom prijelaznog roka.

Marko Soldo i Luka Jelenić među Bijelo-plave su došli nakon što je za njih isplaćena odšteta, Brazilac Pedro Lima je na posudbi iz Palmeirasa s opcijom otkupan idućeg ljeta, dok je Nizozemac Ricuenio Kewal stigao čistih papira po istjeku ugovora s AZ Alkmaarom. Izvjesno je kako će se do kraja tjedna,dakle prije polaska na središnji dio priprema, Bijelo-plavima na posudbu do kraja sezone iz Dinama priključiti i Nikola Čavlina, a lako je moguće kako će kadar Osijeka za vrijeme boravka u Austriji biti povećan.

S druge strane klub su napustili Šime Gržan, Marko Barešić i Petar Brlek kojima su istekli ugovori te Ladislav Almaši, Oleksandr Drambajev i Enis Cokaj kojima su završile posudbe,a na Opus Areni odlučili su kako neće otkupiti njihove ugovore. Kristijan Lovrić dobio je, pak, slobodu da potraži novi klub. Ukoliko ga ne nađe do konca prijelaznog roka i dalje ga se Osijekom veže ugovor na još dvije godine.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 13:05