Nediljko Labrović

 DAMIR SKOMRLJ Cropix
KUHA SE TRANSFER

Nijemci tvrde: Vatreni dobio poziv na Euro, a sada je na korak do transfera u Ligu petice

Nakon što je saznao da ide na Euro, uskoro bi mogao i promijeniti klub
Piše: SNObjavljeno: 08. lipanj 2024. 12:00

Zlatko Dalić je objavio popis od 26 igrača na koje računa na Euru u Njemačkoj, a na njemu se nalazi i sjajni vratar Rijeke Nediljko Labrović. Labrović je ove sezone u 41 utakmici koliko je branio čak 20 puta uspio sačuvati mrežu netaknutom i to nije prošlo ispod radara.

Nakon što je saznao da ide na Euro, uskoro bi mogao i promijeniti klub. Kicker piše kako je za Labrovića zainteresiran njemački prvoligaš Augsburg koji želi pojačati konkurenciju na poziciji golmana. Labroviću bi u Augsburgu konkurent bio Finn Dahmen koji je stigao još prošlog ljeta i ubrzo postao prvi golman, no u klubu nisu skroz zadovoljni njegovim izvedbama pa bi voljeli dovesti pojačanje.

Nijemci pišu kako bi sve moglo biti uskoro gotovo i da bi Labrović postao treći Hrvat u Augsburgu gdje da već čekaju Dion-Drena Beljo i Kristijan Jakić. Tu je i bosanskohercegovački nogometaš Elmedin Demirović pa Labrović ne bi imao tešku prilagodbu na novu sredinu.

Naravno, golman Rijeke je trenutno fokusiran na Euro u Njemačkoj na kojem Hrvatska igra u skupini s Italijom, Španjolskom i Albanijom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 21:32