DAMIR KRAJAC Cropix
PROMETNO NA MAKSIMIRU

Najpoznatiji transfer-guru tvrdi: Dinamo napuštaju veznjak i jedno od najskupljih pojačanja u povijesti

Romano tvrdi da će Bulat otići na posudbu s opcijom kupovine, a Šutalo potpisati ugovor na pet godina
Piše: SNObjavljeno: 28. lipanj 2024. 15:28

Početak prijelaznog roka u Hrvatskoj već je sa sobom donio mnoge glasine o raznim transferima. Najveći klubovi pripremaju zvučne dolaske, ali će biti i odlazaka.

Već se pričalo o tome da će Dinamo napustiti Marko Bulat i Boško Šutalo te da će otići u belgijski Standard Liege kojeg s klupe vodi bivši trener Hajduka Ivan Leko, a sada o tome izvještava i talijanski transfer-guru, Fabrizio Romano. Tvrdi da će Bulat otići na posudbu s opcijom kupovine, a Šutalo će potpisati ugovor na pet godina.

Bulat je došao u Dinamo 2021. godine iz Šibenika kao perspektivan mladi veznjak, ali su ga ozljede u početku sputavale da uđe u kontinuitet. Početkom sada već prošle sezone bio je jedan od ključnih kotačića u Maksimirskoj 128, ali je s vremenom pao u drugi plan i bilo je izvjesno da će napustiti klub.

Šutalo je na istok Zagreba došao 2022. iz Atalante u transferu vrijednom četiri milijuna eura te je postao jednim od najskupljih Dinamovih pojačanja u povijesti, ali teške ozljede uništile su mu karijeru u plavom dresu te sad nije niti blizu prvoj opciji za stoperske pozicije.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
28. lipanj 2024 15:51