Kristijan Lovrić

 DAMIR KRAJAC Cropix
DRUGI NAJSKUPLJI U POVIJESTI

Lovrić odlazi iz Osijeka gdje je stigao kao veliko pojačanje, skupio je više kartona nego golova

Jose Boto je Lovriću rekao da može ostati na godišnjem dok ne nađe novu sredinu
Piše: SNObjavljeno: 22. lipanj 2024. 15:46

Kristijan Lovrić odlazi iz Osijeka. Nakon što se eterom proširila vijest da krilni napadač više nije u klupskim planovima, kontaktirali smo Osijek i doznali da je Lovrić u pregovorima s nekoliko klubova oko nastavka svoje karijere.

Sportski direktor Jose Boto mu je zato rekao da može produljiti godišnji odmor dok god si ne nađe novu sredinu za nastavak karijere. Lovrić želi napustiti Osijek, a ni u klubu ne računaju s njim što je pokazala već i prošla sezona u čijem je finišu jako malo igrao.

Kada je dolazio iz Gorice, koja je za njega od Osijeka dobila 1.7 milijuna eura, dočekan je kao pojačanje u kojeg se polažu velike nade, no u dresu slavonskog prvoligaša je skupio više kartona nego golova. Lovrić je zaradio 15 žutih i jedan crveni karton, a zabio 11 golova i upisao jednako toliko asistencija.

Lovrić je bio drugi najskuplji ulazni transfer Osijeka, a jedini koji je plaćen više je Ramon Mierez koji je stigao za 2.5 milijuna eura. Osijek ga je već prošlog ljeta htio poslati na posudbu, a na zimu su se za njega raspitivali predstavnici ruskog Sočija koji su došli i na pripreme u Novigrad kako bi ga vidjeli uživo, no službena ponuda nikada nije stigla. Sada Lovrić traži novi klub, a Osijek, s kojim ima ugovor do ljeta 2026. godine, mu neće raditi probleme oko odlaska.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. lipanj 2024 15:48