Ivo Grbić

 JOSE MIGUEL FERNANDEZ Nurphoto Via Afp
NESLAVNA EPIZODA

Hrvata tjeraju s Otoka. Žele vratiti uloženi novac, već je stigla ponuda iz Getafea

Kroničari Sheffield Uniteda pišu da se klub želi riješiti Ive Grbića
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 29. lipanj 2024. 13:39

Sheffield United planira prodati hrvatskog vratara Ivu Grbića (28) samo pola godine nakon što su ga za 2,5 milijuna eura otkupili od madridskog Atletica.

Prema pisanju otočkih medija, u klubu nisu zadovoljni hrvatskim vratarom koji je primio 32 gola u deset nastupa za Sheffield United koji je kao posljednjeplasirana momčad prošle sezone ispao iz Premier lige.

Neuvjerljivi Grbićevi nastupi, navodi se, nagnali su u klub u potragu za novim vratarom, a uloženi novac pokušat će vratiti već ovog ljeta. Interesa za Grbića ima, i to iz Španjolske. Jedan od zainteresiranih klubova je Getafe, a drugi je drugoligaš Leganes. Grbićevu vrijednost na tržištu Transfermarkt inače procjenjuje na 3,5 milijuna eura.

Sheffield United inače planira veliku rekonstrukciju na vratarskim pozicijama. Klub su već napustili iskusni Wes Foderingham (31 nastup uz 79 primljenih golova prošle sezone) i mladi golman Jordan Amissah, a sada je pozornost na rješavanju statusa dvojice preostalih vratara Adama Daviesa i Ive Grbića.

"Bladesi moraju hitno riješiti vratarsko pitanje, ali moraju biti spremni platiti pristojan novac za jednog. Imena kao što su: Carl Rushworth, koji je impresionirao na svojoj posudbi u Swansea Cityju iz Brightona, vratar Sunderlanda Anthony Patterson te Michael Cooper iz Plymoutha su prioriteti", piše OneFootball.

Linker
29. lipanj 2024 13:41