Pep Guardiola

 HENRY NICHOLLS Afp
‘NI POD RAZNO‘

Guardiola stopirao senzacionalan transfer Vatrenog. Španjolac poslao odbijenicu Saudijcima

Neovisno o povratku Nijemca, Guardioli treba širina, a City svake godine odigra pregršt utakmica
Piše: SNObjavljeno: 12. rujan 2024. 15:01

Proteklih dana pojavila se priča kako bi saudijski Al-Nassr mogao pokušati iskoristiti povratak Ilkaya Gündogana u Manchester City tako da u svoje redove pokuša dovesti Matea Kovačića. Cristiano Ronaldo je navodno veliki pobornik te ideje, smatra da bi hrvatski reprezentativac idealno odgovarao potrebama njegovog kluba, no čini se, prema navodima Manchester Evening Newsa, da od tog posla neće biti ništa.

Planove će Ronaldu pokvariti ni više ni manje nego - Pep Guardiola! Španjolac navodno ni pod razno ne želi prodati Kovačića, te će blokirati svaki mogući interes za hrvatskog veznjaka koji se ubrzo po dolasku u City isprofilirao u startera.

image

Mateo Kovačić

ADRIAN DENNIS Afp

Neovisno o povratku Nijemca, Guardioli treba širina, a City svake godine odigra pregršt utakmica u svim natjecanjima, tako da o eventualnom problemu s minutažom nema niti govora.

Izgledno je tako da Ronaldo i Brozović neće dobiti novog suigrača u vidu Kovačića, koji trenutno igra možda i najbolji nogomet svoje karijere.

Od Guardioline odbijenice svakako će profitirati i hrvatska reprezentacija, kojoj treba Kovačić na najvišoj mogućoj klupskoj razini kako bi igre iz Cityja mogao nastaviti ponavljati u reprezentativnom dresu.

Linker
12. rujan 2024 15:02