BLONDET ELIOT/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
KRAJ TRANSFER SAGE

Gotovo je, Mbappé potpisao za Real Madrid! Zaradit će nestvaran iznos

Samo nekoliko dana nakon osvajanja Lige prvaka, Real je doveo jednog od najboljih igrača svijeta
Piše: SNObjavljeno: 03. lipanj 2024. 19:29

Kylian Mbappé je novi igrač Real Madrida! Jedna od najvećih transfer saga u povijesti nogometa je napokon završila i Francuz je službeno postao novi igrač Kraljevskog kluba.

Nakon pet godina u PSG-u za kojeg je skupio 308 nastupa, Mbappe karijeru nastavlja u Madridu. U tih 308 nastupa, sjajni Mbappe je skupio nestvarnih 256 golova i 108 asistencija te se prometnuo u jednog od najboljih igrača na svijetu.

Uz to, zabio je 46 gola u 77 nastupa za francusku reprezentaciju od čega se posebno ističe hat-trick u finalu Svjetskog prvenstva 2022. Mbappe će za potpis s Real Madridom dobiti nestvaran iznos.

Bonus za potpis ugovora iznosit će čak sto milijuna eura. Uz to, Mbappe će imati plaću od oko 15 milijuna eura godišnje. Također, Mbappe i Real su postigli dogovor oko postotka zarade od dresova i opreme s njegovim imenom koji će također sjedati na Mbappeov račun. Ugovor između igrača i kluba je potpisan do lipnja 2029. godine.

Samo nekoliko dana nakon osvajanja 15. Lige prvaka, Real je u svoje redove doveo jednog od najboljih igrača svijeta. Čini se kako su u Kraljevskom klubu spremni za stvaranje dinastije.

Linker
03. lipanj 2024 19:33