TOM DUBRAVEC Cropix
TRANSFER SVIH TRANSFERA

Evo kada bi se Perišić trebao vratiti na travnjak i pomoći Hajduku u borbi za naslov

Jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca trebao bi na Poljudu ostati i sljedeće sezone
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 19. siječanj 2024. 10:38

Ono što se već neko vrijeme ‘kuha‘, a o čemu su Sportske novosti ekskluzivno izvijestile još 25. rujna 2023. godine, danas je dobilo i neslužbenu potvrdu iz pouzdanih izvora bliskih vodstvu kluba; proslavljeni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) vraća se u Hajduk.

Predsjednik Bijelih Lukša Jakobušić i vlasnik Tottenhama Daniel Levy pregovarali su mjesecima u vezi transfera mladog dragulja Luke Vuškovića, a Jakobušić je ‘u paketu‘ uspio dogovoriti i transfer Ivana Perišića, i to prije nego što je doživio tešku ozljedu koljena.

Naime, ‘Perji‘ su na treningu Spursa 20. rujna prošle godine pukli prednji križni ligamenti koljena, a prve prognoze govorile su da će izbivati sve do kraja sezone.

image

Perišićev oporavak ide jako brzo, još u listopadu je bio na štakama, a sada individualno trenira

TOM DUBRAVEC/Cropix

Međutim, pojavile su se i neke optimistične najave koje sugeriraju da bi se Perišić na travnjak mogao vratiti već u ovoj sezoni, te da bi u nekoliko posljednjih kola SuperSport HNL-a mogao pomoći Hajduku u borbi za dugo čekani naslov prvaka.

U svakom slučaju, navijači Bijelih imaju velikih razloga za zadovoljstvo, jer bi jedan od najboljih hrvatskih reprezentativaca na Poljudu trebao ostati i sljedeće sezone.

Naime, s Tottenhamom je dogovorena njegova posudba do kraja sezone, a nakon toga bi Perišić kao slobodan igrač potpisao jednogodišnji ugovor.

Službena objava velikog transfera mogla bi uslijediti već danas, a najkasnije za vikend...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. travanj 2024 23:16