Adam Gnezda Čerin sa suigračima iz reprezentacije

 JURE MAKOVEC Afp
PREGOVORI U TIJEKU

Dinamo sve bliže najsenzacionalnijem transferu, a reprezentativcu ponudili ukupno 3 milijuna eura?

Prije nego što se krene u dovođenje igrača, trebaju se riješiti odlasci
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 07. lipanj 2024. 08:49

Iz grčkih izvora stižu vijesti da je Dinamo ponudio slovenskom reprezentativcu Adamu Gnezdi Čerinu četverogodišnji ugovor, u tom razdoblju bi veznjak Panathinaikosa na ime plaće zaradio 3 milijuna eura.

Modri baš svim snagama žele dovesti Slovenca, drži se da im je takav igrač potreban. Čerin se po tim izvorima složio s ponudom, žarko želi doći u Dinamo. Međutim, grčki izvori ne znaju koliko bi Panathinaikos mogao tražiti za Čerina. O tome bi tek trebali krenuti pregovori.

image

Adam Gnezda Čerin

JURE MAKOVEC Afp

Isto tako, stižu nam informacije da ona priča o eventualnom dolasku Ramona Miereza iz Osijeka nije tako daleka kako se čini. Dinamo želi dovesti Argentinca, po našim saznanjima na tome se radi, mogao bi to biti najsenzacionalniji transfer ovog ljeta. No pričekajmo, za sada se radi samo o “info priči”. Iako je u četvrtak Jose Boto ponudio nešto drugačiju priču...

Također, spominjalo se da bi Modri željeli dovesti i riječkog stopera Niku Galešića, naši izvori tvrde da bi to mogla biti prezahtjevna kombinacija, budući da Rijeka navodno za njega traži između 3 i 4 milijuna eura. Ako je ta cifra točna, to će ići teško...

image

Ramon Mierez

JOSIP BANDIC Cropix

No naravno, prije nego što se krene u dovođenje igrača, trebaju se riješiti odlasci, jer trpanje igrača u svlačionicu nema smisla. Na Izvršnom odboru razgovaralo se i o tome. Postoji ideja da se nekima ponudi i besplatni raskid ugovora kako bi se “skinuli” s plaće. Naravno, Dinamo nikoga neće tjerati na ulicu, to dolazi u obzir ako ti igrači na koje Jakirović neće računati imaju opciju odlaska u neki drugi klub.

Linker
07. lipanj 2024 08:50