GORAN MEHKEK Cropix
NIŠTA OD PRINOVE

Dinamo krenuo po pojačanje pa ekspresno dobio odbijenicu: ‘Kontaktirali su nas, ali nismo zainteresirani‘

‘Sigurno će biti i drugih klubova koji će nam se javiti, ali nećemo gubiti vrijeme na pregovore‘
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 13. lipanj 2024. 22:16

Dinamo je pokušao, ali dobio je odgovor koji ne ostavlja prostor za nastavak pregovora - iz Djurgårdensa su poručili kako Samuel Dahl (21) nije na prodaju. Kako na Maksimiru postoji zanimanje za švedskog reprezentativca već neko vrijeme nije tajna, ali konkretnog posla neće biti.

"Dinamo nas je kontaktirao prije nekoliko tjedana, ali rekli smo im kako nismo zainteresirani za prodaju Samuela. Došao je prošle sezone i nije dugo s nama. Sigurno će biti i drugih europskih klubova koji će nam se javiti, ali nećemo gubiti vrijeme na pregovore. Samuel će ostati u Djurgårdensu još godinu dana - poručio je sportski direktor švedske momčadi Bosse Andersson.

Dahl je odličnom formom privukao dosta interesa u nogometnim krugovima, 21-godišnji lijevi bek za Djurgårdens je odigrao 33 utakmice, zimus je debitirao za reprezentaciju, a našao se i na popisu Jon Dahl Tomassona za Europsko prvenstvo. Vrijednost na Transfermarktu procijenjena mu je na tri milijuna eura, odnosno šest puta veća nego što je bila prije samo godinu dana kada je stigao iz Örebra.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
13. lipanj 2024 22:19