FRANCK FIFE Afp
TVRDI L‘EQUIPE

Bivši izbornik Španjolske glavni favorit za klupu PSG-a, ali u klubu imaju još jednog ‘asa iz rukava‘

Zinedine Zidane i Jose Mourinho samo su neka od slavnih imena koja su se spominjala kao moguće opcije
Piše: SNObjavljeno: 25. svibanj 2023. 17:45

U PSG-u tragaju za novim trenerom i nasljednikom Christophea Galtiera. ‘Ukoliko ne dođe do velikog iznenađenja, trener PSG-a sljedeće sezone neće biti Galtier‘, navodi francuski L‘Equipe.

Navodi se kako je glavni favorit za njegovog nasljednika Luis Enrique, a odmah do njega je Luciano Spalletti, aktualni trener Napolija koji je na izlaznim vratima kluba.

Zinedine Zidane bio je najveća želja Parižana, ali on se neće latiti tog posla, a spominjalo se i ime Josea Mourinha koji je nakon naslova u Konferencijskoj ligi odveo Romu do finala Europske lige (protiv Seville) ove sezone.

Ali onda je u prvi plan skočilo ime donedavnog izbornika španjolske reprezentacije koji je bez posla od Svjetskog prvenstva u Kataru gdje je ‘Furija‘ poražena u osmini finala od Maroka.

L‘Equipe također piše kako sportski direktor PSG-a Luis Campos ‘ima asa u rukavu‘ u Abelu Ferreiri, bivšem treneru Brage i aktualnom treneru Palmeirasa.

Drugi francuski medij, RMC, pak javlja kako je jedna od opcija i Xabi Alonso koji je trenutno na klupi Bayera iz Leverkusena.

Linker
18. travanj 2024 17:48