OLI SCARFF Afp
KLJUČNI SATI

Bayernu je dosta natezanja, Nijemci postavili ultimatum: Ovo je zadnja ponuda za Harryja Kanea, uzmite ili ostavite

Ako Kane ne ostvari transfer, očekuje se da će odslužiti posljednju godinu svog ugovora sa Spursima i otići bez odštete
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 04. kolovoz 2023. 16:40

To je to. Transfer saga Harryja Kanea (30) završava u sljedeća 24 sata, javljaju engleski mediji. Bayernu je dosta pregovaračkih taktika Daniela Levyja, pa je tako na londonsku adresu sletjela posljednja, konačna ponuda za engleskog reprezentativca.

Iznos koji se spominje je okruglih 100 milijuna eura, koji može biti ostvaren kada se zbroje svi bonusi koji su uključeni u ponudu. Čini se poštena cijena, s obzirom na to da je Kane u zadnjoj godini ugovora, pa bi ga tako njemački klub mogao sljedećeg ljeta dovesti bez odštete.

Tottenham zahtijeva naknadu bližu 100 milijuna funti za svoj svojeg igrača, iznos koji u eurima znači 115 milijuna eura, a prema Daily Telegraphu, Bayern će otići i razmotriti druge mete ako se dogovor uskoro ne odobri.

Ako Kane ne dobije svoj prelazak u Bayern, očekuje se da će odslužiti posljednju godinu svog ugovora sa Spursima i otići bez odštete sljedećeg ljeta.

Oba kluba - plus sam Kane - žele da se situacija riješi što brže, s obzirom na to da za tjedan dana Spursi počinju svoju kampanju u Premier ligi protiv Brentforda.

Trener Bayerna Thomas Tuchel označio je Kanea kao svoju glavnu metu ranije ovog ljeta, ali ako se dogovor ne postigne u odabranom vremenu, njemački klub će nastaviti dalje.

Linker
13. svibanj 2024 07:28