AFP
SERIE A

Torino na drugom mjestu

Lazio je na gostovanju pobijedio Veronu 2-1 i probio se na diobu trećeg mjesta. Lazio je gubio na poluvremenu, a pobjednički pogodak postigao je s igračem manje pet minuta prije kraja susreta
Piše: HinaObjavljeno: 27. rujan 2015. 19:42

U susretu 6. kola talijanskog nogometnog prvenstva Torino je s dva igrača manje pobijedio Palermo 2-1 i probio se na drugu poziciju Serie A.

Domaćin je poveo u 44. minuti autogolom Giancarla Gonzaleza, a na 2-0 povisio je Marco Benassi u 48. minuti. U 61. minuti Torino je ostao bez isključenog Cristiana Molinara, što su gosti iskoristili i deset minuta kasnije smanjili golom Giancarla Gonzaleza. U 89. minuti isključen je i Joel Chukwuma Obi, no Palermo nije uspio izjednačiti. Za goste nije nastupio Mate Jajalo.

Lazio je na gostovanju pobijedio Veronu 2-1 i probio se na diobu trećeg mjesta. Lazio je gubio na poluvremenu, a pobjednički pogodak postigao je s igračem manje pet minuta prije kraja susreta. Verona je povela u 33. minuti golom Filipa Helandera, a u 63. minuti je izjednačio Lucas Biglija iz kaznenog udarca. Devet minuta prije kraja utakmice gosti su ostali s igračem manje nakon što je isključen Mauricijo, no pet minuta kasnije Marco Parolo je zabio za pobjedu gostiju iz Rima.