Drago Sopta / Cropix
BIT ĆE POJAČANJE

Tonel: Atmosfera na Poljudu me oduševila, a sada znam da sam pogodio s Dinamom!

'Mogu kazati da sam baš sretan što sam došao u ovaj klub. A sad slijedi - Villarreal! Siguran sam da će biti spektakl, da ćemo biti dobri, ali ipak ne bih prognozirao'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. rujan 2010. 23:59

Portugalac Tonel prvi put se predstavio u Dinamovom dresu. Pomalo neočekivano, čovjek dva mjeseca nije odigrao niti jednu utakmicu, a onda ga Vaha gurne u vatru velikog derbija!? Ali to su potezi koje Halilhodžić ne vuče slučajno, točno zna “kada, gdje i kako”.

Tonel je dobro odigrao, mislimo da se već nakon premijere može kazati da je Dinamo dobio odličnog nogometaša, pravo pojačanje na stoperskoj poziciji.

- Prvi put sam igrao najveći hrvatski derbi i moram kazati da Hajduk zaista ima fenomenalnu podršku navijača.

Jeste li zadovoljni svojom igrom?

- Jesam, mislim da je bilo O.K. Uopće nisam igrao ove sezone, ovo mi je prva utakmica. Imao sam stanovitih poteškoća s hvatanjem ritma, što je sasvim normalno s obzirom na stanku. Ali svi su mi jako pomogli, trener, suigrači....

A kako vam je izgledala Dinamova momčad, prvi put ste igrali s tim dečkima?

- Vrlo dobro, vrlo profesionalno. Vidio sam odlčne igrače. Ma, sve je u Dinamu sjajno organizirano, do najsitnijih detalja, vidim da sam došao u vrhunski klub.

Jeste li to očekivali prije no što ste došli u Zagreb?

- Znao sam sve, imao sam sve informacije. Mogu kazati da sam baš sretan što sam došao u ovaj klub. A sad slijedi - Villarreal! Siguran sam da će biti spektakl, da ćemo biti dobri, ali ipak ne bih prognozirao - zaključio je Tonel.

Linker
06. listopad 2024 05:49