Cropix
I PAPE I DIDA BILI SU TORCIDA

TEŽAK INCIDENT NA POLJUDU Otac 'zlatnog dečka' Balića potjeran sa stadiona jer je mobitelom gađao klupu Hajduka!

Piše: Zdravko ReićObjavljeno: 28. kolovoz 2015. 00:10

Hajduk je u uzvratnoj utakmici playoffa Europske lige protiv Slovana izgubio na Poljudu s 1:0 i rastužio 32.000 raspjevanih navijača. Osim igre Burićeve momčadi, sjenu na utakmicu bacio je i incident s Ivicom Balićem, ocem mlade zvijezde Bijelih Andrije Balića.

Kad je trener Hajduka Damir Burić u 34. minuti zamijenio mladog Balića, njegov otac, revoltiran, bacio je sa zapadne tribine prema klupi 'bijelih' svoj mobitel, nakon čega je izveden sa stadiona.

To je ipak bila utakmica za pamćenje, bez obzira na činjenicu da je Hajduku još jednom, kao u brojnim velikim prilikama, razočarao.

Ili je poštenije zaključiti da nisu ni mogli bolje. Taj ambijent je trebalo doživjeti, zaista navijači Hajduka znaju stvoriti pobjednički ambijent, tako da je šteta da Bijeli još uvijek nemaju igrače za podvige…

Svi decibeli su nadmašeni, najprije toliko pjesama, pa skandiranja, urnebesnog navijanja, kor od trideset tisuća navijača na stadionu, ali i koji milijun uz televizijske prijemnike, ono 'pape i dida bili su torcida, bila je boja i sina moga….' Ili kad se zaorila oda Dalmaciji, 'tebi pismu pivan ja, pismu od ljubavi s juga i sjevera'…

Linker
22. rujan 2024 20:27