REUTERS
'OVO JE JAKO ČUDNA LIGA'

TEŠKI DANI ZA SLAVENA BILIĆA Hrvatski trener nakon pet bolnih poraza priznao najgore: 'Nije to pesimizam nego realnost - sada se borimo za opstanak!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. travanj 2017. 11:31

Teški dani za Slavena Bilića nastavljeni su sinoćnjim petim porazom u nizu od Arsenala. West Ham je na Emiratesu odolijevao do 58. minute, a onda mu je mrežu probio Mesut Özil i Bilićeva momčad se raspala do konačnih 3:0 za Arsenal.

Hrvatski je trener nakon susreta priznao da njegovoj momčadi sada predstoji borba za opstanak.

"Bila je to jedna od ključnih utakmica i sada moramo početi pobjeđivati. Ovo je jako čudna liga, možete potpuno neočekivano izgubiti od neke slabije momčadi i obratno. Ali mi na to ne smijemo računati. Moramo početi skupljati bodove jer smo izgubili svih 15 u zadnjih pet utakmica", izjavio je Bilić i otkrio što je rekao igračima.

"Rekao sam igračima da ne misle na Sunderland, Everton, Stoke itd. Neka misle samo na Swansea, to je za nas jedina utakmica. Nakon nje, imamo tjedan dana za pripremu susreta sa Sunderlandom. Sada se borimo za opstanak. Moramo biti realni, nije to pesimizam, nego realnost. Moramo se ponovno vratiti u situaciju u kojoj smo bili prije pet susreta", rekao je Bilić.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Linker
23. rujan 2024 07:27