(FILES) A file picture taken on November 19, 2008, shows former England captain John Terry at a press conference in Berlin. John Terry was stripped of the England captaincy following reports of an extra-marital affair with the ex-girlfriend of international team-mate Wayne Bridge, the Football Association (FA) confirmed on Friday February 5, 2010. AFP PHOTO/JOHN MACDOUGALL/FILES
 AFP
SVI GA HVALE

Terry: Luka Modrić je igrač svjetske klase protiv kojeg je jako teško igrati

On ima svojih problema trenutno. Mislim da nije pošteno prema Tottenhamu da razgovaramo o njegovoj situaciji – zaključio je Terry
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. srpanj 2011. 00:26

Kapetan nogometnog kluba Chelsea John Terry izjavio je da bi vrlo rado vidio Luku Modrića u plavom londonskom dresu...

- On je igrač svjetske klase protiv kojeg je vrlo teško igrati. Vrlo je vižljast, brz i efikasan kao što smo se već uvjerili – rekao je Terry.

Podsjetimo da je Tottenham odbio i posljednju ponudu Chelseaja od 27 milijuna funti, no Modrić je, kako navode engleski mediji, predao službeni zahtjev za odlaskom iz kluba. Očito je da Hrvat nije sretan u "spursima" i da traži bilo koji način da napusti klub, a to vidi i kapetan Chelseaja.

- On ima svojih problema trenutno. Mislim da nije pošteno prema Tottenhamu da razgovaramo o njegovoj situaciji – zaključio je Terry.

Momčad Chelseaja trenutno se nalazi u Aziji gdje igra pripremne utakmice uoči početka nove sezone.

Linker
25. rujan 2024 06:30