BRAZILCI OTKRIVAJU

TEORIJA ZAVJERE Koji dan nakon 'stravične' ozljede Neymar snimljen kako hoda!

Na desnoj ruci osobe dovezene u bolnicu nema tetovaža. Izbrisani su svi zapisi o ulasku u bolnicu...
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 11. srpanj 2014. 21:05

Brazilci još uvijek oplakuju ponižavajući poraz svojih nogometaša u polufinalu s Njemačkom , traže razloge te nevjerojatne sramote i pitaju se kako će uopće izgledati budućnost nogometa u njihovoj zemlji.

Jedan od razloga katastrofe u Belo Horizonteu bio je i izostanak njihova najboljeg igrača jer nisu imali kome dodati loptu. Obično su je, kad nisu znali što bi s njom, dodali Neymaru, a on bi je proslijedio dalje, tukao prema vratima ili bi pak iznudio prekršaj. Sve to mu je išlo dobro.

Ipak, nakon što je Kolumbijac Zuniga borilačkim zahvatom onesposobio Barceloninu i brazilsku zvijezdu, Selecao je u polufinale morao bez svog najjačeg aduta.

Međutim, ovih se dana Brazilom proširila teorija zavjere u koju je doista teško povjerovati. Portal Sport Witness objavio je priču o tome da Neymarova ozljeda - ne postoji!

Kao dokaz tome navodi se da Neymar u petak navečer, nakon utakmice s Kolumbijom, uopće nije otišao u bolnicu, već da je to bio netko drugi. Igrač je, naime, stigao u bolnicu ležeći na bolničkim kolicima i pokrivajući lice. To ima smisla ako je patio od silnih bolova nakon udarca u kralješnicu.

Kao najjači “dokaz” ovoj teoriji navodi se da na desnoj ruci osobe dovezene u bolnicu nema tetovaža (dakako, njihov se nestanak lako mogao srediti u Photoshopu).

Ima još: Brazilski nogometni savez potvrdio je da su iz sigurnosnih razloga izbrisani svi zapisi o Neymarovu ulasku u bolnicu. Jedna medicinska sestra navodno je snimila Neymara po dolasku u bolnicu, a otpuštena je dan kasnije. Još jedan “dokaz” autori ove nevjerojatne teorije izvukli su iz navodno ekskluzivne video snimke brazilskog ESPN-a, koja četiri dana nakon ozljede prikazuje Neymara kako normalno hoda te ne osjeća nikakve bolove...

Jedino pitanje na koje nisu mogli dati odgovor bilo je - zašto bi Neymar i Brazilci lažirali ozljedu? Da ne igra u polufinalu Svjetskog prvenstva?

Linker
23. rujan 2024 23:23