LISBON, PORTUGAL - MAY 24: Luka Modric of Real Madrid in action during the UEFA Champions League Final between Real Madrid and Atletico de Madrid at Estadio da Luz on May 24, 2014 in Lisbon, Portugal. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
 Laurence Griffiths / Getty Images / 2014 Getty Images
POČELO JE, POČELO

TAKO SE TO RADI Luka Modrić Kovačića dočekao asistencijom i pobjedom!

Nogometaši Real Madrida upisali su novu pobjedu na pripremama uoči početka nove sezone, ovoga puta pred svojim navijačima. U sklopu tradicionalnog turnira Trofeo Santiago Bernabeu, Madriđani su pobijedili Galatasaray s 2:1, a Luka Modrić asistirao je za prvi gol.
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 19. kolovoz 2015. 11:05

Bila je to i premijera Rafe Beniteza na Santiago Bernabeu, a novi trener navijačima je ponudio i novi Real, koji je za razliku od Ancelotijeve 4-3-3 formacije, protiv Galatasaraya igrao u sustavu 4-2-3-1.

Prvih 11 Reala, za koje bi dana strebao potpisati i naš Mateo Kovačić izgledalo je ovako: Navas - Danilo, Nacho, Ramos, Marcelo - Kroos, Modrić - Isco, Bale, Ronaldo - Jese.

Na Santiago Bernabeuu našao se još jedan bivši realovac, Wesley Sneijder, koji je 2009. prešao u Inter, a u utorak navečer se navijačima na dobrodošlici zahvalio pogotkom.

Real je poveo u 18. minuti. Modrić je nabacio iz kornera s desne strane, a Nacho je najviše skočio i glavom pogodio za 1:0. Golova nije bilo sve do 54. minute kad je povratnik Sneijder izjednačio na asistenciju Podolskog.

Pobjedu je Realu donio Marcelo koji je u 70. minuti zamijenio Modrića. Bila je to prekrasna solo-akcija Realovog lijevog beka koju možete pogledati u videu.

Inače, od igrača s klupe, s kojima će bitku sljedećih mjeseci vjerojatno voditi i naš Mateo Kovačić, priliku su u drugom poluvremenu dobili Casemiro, Čerišev i Lucas Vazquez.

Linker
22. rujan 2024 15:19