CROPIX
IDE U NOVU AVANTURU

Tako se ponašaju najveći: Pogledajte gestu kojom je Rakitić ohrabrio Halilovića

Kako je Alen Halilović otišao na jednogodišnju posudbu iz Barcelone B u Sporting Gijon, Rakitić mu je na svojem Instagram profilu poručio da se ne boji ničega
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 23. kolovoz 2015. 15:27

Ivan Rakitić još jednom je dokazao kako je veliki nogometaš, ali još veći uzor mlađim suigračima kojima pruža podršku kad je to najpotrebnije. Naime, kako je Alen Halilović otišao na jednogodišnju posudbu iz Barcelone B u Sporting Gijon, Rakitić mu je na svojem Instagram profilu poručio da se ne boji ničega:

- Brate Alene, želim ti sve najbolje u novom klubu..!!! Da budeš uspješan i skupiš puno iskustva.. Vjerujem u tebe i znam da ćeš iskoristiti ovu priliku u najboljem smislu i vratiti se još puno jači kod mene, čekamo te ovdje!!! Sretno, majstore.

Gijon će danas u 20:30 igrati protiv Reala iz Madrida - za goste bi gotovo sigurno trebao nastupiti Luka Modrić, dok bi Mateo Kovačić i Alen Halilović mogli ostvariti debije u svojim novim momčadima.

Dva sata prije toga Rakitić će s Barcelonom protiv Athletic Bilbaoa pokušati isprati loš okus u ustima nakon iznenađujućeg poraza i remija koji ih je koštao španjolskog superkupa.









Linker
22. rujan 2024 15:21