AFP
REDKNAPP O MODRIĆU

'Svi ga žele. Pitajte Mancinija ili Fergusona što misle o njemu. On može igrati u Barci'

Razumijem kako se Luka Modrić osjeća u svemu tome. Da vam bilo tko ponudi trostruko veću plaću naravno da bi bili zainteresirani – rekao je Redknapp
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 21. srpanj 2011. 14:10

Menadžer Harry Redknapp poziva Luku Modrića da bude strpljiv dok klub ne dovede neke prinove u momčad koje bi trebale zadovoljiti ambicije našeg nogometnog reprezentativca...

Menadžer Tottenhama proveo je većinu ljeta u nastojanju da zadrži Modrića u momčadi od naleta Chelseaja, Manchester Cityja i Uniteda. Redknapp razumije da će igrača takvog kalibra uvijek htjeti najbolji klubovi Europe, te tvrdi da je Modrić dovoljno dobar da igra u prvoj momčadi Barcelone. Ali, isto tako ne vidi smisao da se prodaje najbolji igrač kluba čim ti isti vrhunski klubovi pokucaju na vrata i ponude milijune.

- Razumijem kako se Luka osjeća u svemu tome. Da vam bilo tko ponudi trostruko veću plaću naravno da bi bili zainteresirani – rekao je Redknapp.

- Luka samo želi znati da ćemo biti u borbi za trofeje iduće sezone i trenutno radimo na tome da dovedemo nekoliko kvalitetnih pojačanja kako bismo mu to i pokazali – veli Redknapp.

- Svi žele Modrića. Pitajte samo Fergusona ili Mancinija što misle o njemu. On bi mogao igrati u Barceloni – smatra menadžer “spursa”.

- Iskreno, žao mi je Luke. On je fantastičan lik i genijalan igrač. Samo ga molim za strpljenje – zaključio je Redknapp.

Linker
24. rujan 2024 19:20