ANELKA

Sve bliže West Hamu

Već ranije su engleski mediji špekulirali da Anelka pregovara s West Hamom i Queens Park Rangersom o dolasku, a sada je Sky Sports nanovo zavrtio takvu informaciju, ali bez spomena na QPR
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2012. 13:53

U siječnju ove godine francuski 33-godišnji nogometaš Nicolas Anelka je došao u kineski klub Shanghai Shenhuu, gdje mu odnedavno društvo radi i nekadašnji suigrač iz Chelseaja Didier Drogba...

No, po ranijim informacijama je jako upitno koliko će se dugo još Anelka zadržati u Kini, budući da trenutačno traju pregovori vezani uz prijevremeni raskid njegovoga ugovora.

Već ranije su engleski mediji špekulirali da Anelka pregovara s West Hamom i Queens Park Rangersom o dolasku, a sada je Sky Sports nanovo zavrtio takvu informaciju, ali bez spomena na QPR. S čelnicima West Hama je navodno Anelka opet sjeo i razgovarao o dolasku u taj londonski klub.

Sky Sports navodi da je objava uspješno obavljenog posla sve bliže i da bi Anelka uskoro mogao zaigrati u napadu trenutačno jedanaeste momčadi na ljestvici Premiershipa.

Recimo da je Anelka u karijeri promijenio devet klubova, a u Premiershipu je ukupno postigao 123 pogotka igrajući za Arsenal, Liverpool, Manchester City, Bolton i Chelsea.

Linker
22. rujan 2024 00:45