DVA POSLA U JEDNOM DANU

Sunderland skuplja igrače Uniteda - nakon Bowna, potpisao i O'Shea

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 07. srpanj 2011. 19:56

Nakon Wesa Browna, Sunderland je u samo nekoliko sati razmaka potpisao i drugog, sada već bivšeg nogometaša Manchester Uniteda, Irca Johna O'Shea...

Irac je potpisao četverogodišnji ugovor, ali, kao i u slučaju s Brownom, cijena transfera nije objelodanjena. O'Shea je peti igrač Manchester Uniteda koji je stigao u Sunderland nakon Kierana Richardsa, Phila Bardsleya, Fraziera Campbella i već spomenutog Browna.

- Nakon što sam čuo plan kluba i ljudi oko kluba, vidio ambicioznost u ovom projektu, odlučio sam da je Sunderland jedini klub zbog kojeg ću napustiti United – rekao je nakon potpisa Irac.

Menadžer Sunderlanda Steve Bruce, nekoć kapetan Manchester Uniteda, s oduševljenjem je primio vijest o potpisu O'Shea za "crne mačke".

- John je bio solidan, konstantan igrač Uniteda gotovo cijelo desetljeće što dovoljno govori o tome kakvog smo igrača doveli. On je profesionalac na i izvan terena, a njegovo bogato iskustvo uvelike će pomoći klupskim ambicijama. Mogu reći da sam zaista sretan s dosad učinjenim u prijelaznom roku - rekao je menadžer Sunderlanda.

Linker
25. rujan 2024 02:27