Tom Dubraec / CROPIX
GUŽVA NA VRATIMA

Subašiću stiže konkurancija: Monaco priprema ponudu za Petra Čecha

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. srpanj 2014. 15:11

Nakon što su odustali od odvođenja Victora Valdesa, čelnici Monaca su se okrenuli vrataru Chelseaja Petru Čechu, tvrdi katalonski El Mundo Deportivo.

Valdes je, podsjetimo, poslije isteka ugovora s Barcelonom trebao preći u bogati klub iz Kneževine, ali nije prošao liječničke testove. U Monacu su očito procijenili da je ozljeda ligamenta koljena koju je zadobio u ožujku preteška i da bi bio preveliki rizik potpisati ugovor s njim.

Iako na vratima imaju našeg Danijela Subašića, u Monacu očito i dalje nastoje dovesti pojačanje na toj poziciji. Mundo Deportivo tako tvrdi da francuski doprvak sprema ponudu za 32-godišnjeg Čecha koji bi mogao napustiti Chelsea budući da je Jose Mourinho odlučio s posudbe vratiti vratara belgijske nogometne reprezentacije Thibauta Courtoisa. Očekuje se da će dosadašnji čuvar mreže Atletico Madrida preuzeti ''jedinicu'' na Stamford Bridgeu, a teško je vjerovati da bi se Čech zadovoljio ulogom rezerve.

Ostvari li transfer u Monaco, za Čecha će to biti povratak u francusku ligu u kojoj je od 2002. do 2004. branio za Rennes. Te godine je prešao u Chelsea u kojem je ostao do danas.

Linker
21. rujan 2024 19:20