REUTERS/Peter Cziborra
KAKAV ZAOKRET!

STROGO ČUVANA TAJNA TREBALA JE BITI POKLON NAVIJAČIMA, ALI PRETVORILA SE U PRAVU NOĆNU MORU Uplakana zvijezda mijenja teško donesenu odluku!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. svibanj 2018. 00:13

Posljednje kolo španjolske LaLige donijelo je oproštaj dvojice velikana. Dok se na Nou Campu od Barcelone pozdravio Andres Iniesta, navijači Atletica iz Madrida gledali su po posljednji put na svom travnjaku legendu kluba Fernanda Torresa.

'El Nino' je u oproštaju od svog kluba podsjetio na najbolje dana i s dva gola u remiju s Eibarom (2:2) oduševio okupljene na Wanda Metropolitano stadionu. No, u oduševljenju tih istih navijača nije imao priliku uživati najbolji igrač Atletica Antoine Griezmann koji je u 59. minuti zamijenio Kokea. Štoviše, Griezmann je morao istrpjeti salve zvižduka i uvreda koje su pristizale s tribina. Razlog je, naravno, njegova poveznica s Barcelonom u koju ga se konstantno seli posljednjih mjeseci.

MADRID, SPAIN - MAY 14: Antoine Griezmann (R) of Atletico de Madrid waves the audience with teammates Tiago Mendes (2ndR) and Fernando Torres (L) after the La Liga match between  Club Atletico de Madrid and Real Club Celta de Vigo at Vicente Calderon Stadium on May 14, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Da su navijači pogriješili s takvim pristupom, najbolje objašnjava poruka Diega Godina koji je nakon dvoboja otkrio da je svega nekoliko sati prije početka posljednje ovosezonske ligaške utakmice Griezmann odlučio ostati dijelom momčadi, ali dogovor je bio takav da to bude tajna kako posebna večer Fernanda Torresa ne bi pala u drugi plan.

Bila je to možda potpuna pogrešna odluka, iako su namjere razumljive...

Naime, uvrede navijača teško su pogodile Francuza koji je zbog svega što se u njemu nakupilo zaplakao još dok se nalazio na travnjaku, a nakon meča u svlačionici nije bio nimalo raspoložen za razgovor.

"Pustite me, ne želim nikoga čuti", prema izvoru je vikao Antoine nakon dvoboja s Eibarom.

Sada pak, kako navodi ugledni španjolski medij Marca, zbog svega navedenog situacija više nije idilična i Griezmann bi mogao vrlo lako promijeniti mišljenje, a kako se priča se priča o nogometnom transferu godine mijenja iz dana u dan ,tako više nitko ne može sa sigurnošću ustvrditi što nosi budućnost.

Linker
06. listopad 2024 00:52