Boris Kovačev / Cropix
14 GODINA PREVIŠE

Srebrić se službeno ispričao Splitu i Dalmaciji: 'Više vas nećemo zaobilaziti'

Do četvrtka rano popodne prodano je već 25.000 ulaznica, očekuje se da zadnjeg dana plane i preostalih sedam, pa da Bilić Boyse dočeka 32.000 navijača
Piše: Nikola LipovacObjavljeno: 02. lipanj 2011. 18:10

SPLIT - Glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić bio je dobre volje kao rijetko kada:

- Hvala medijima na animaciji, odrazila se na broju prodanih karata. Do ovog trenutka (četvrtak 14.00 op. p.) prodano je 25.000 ulaznica. Najskuplje, lože B, više nema, a krenula je i prodaja na Sjeveru. Apeliramo da se do kraja dana kupe ulaznice, jer u petak, ako ih bude, prodavat će se samo u Spaladium Areni, gdje su moguće gužve – započeo je monolog Srebrić u kino-dvorani Poljuda.

Uslijedile su i upute gledateljima, valjda stoga što reprezentacije dugo nije bilo ovdje...

- Stadion se otvara dva sata prije početka, dakle u 18.00, a zbog strogih Uefinih propisa i brojčanika na vratima sporije će se ulaziti, nemojte dolaziti svi u zadnjih pola sata – naglašava 'Srebrni'.

Potom je naš neuništivi GT krenuo čestitati:

- Hvala domaćinima i suorganizatorima, posebno Hajduku i Dugopolju, te ljudima na otoku Braču, Postirama (Sardi) i posebno Supetru ( NK Jadran). Za Postira smo znali da su super, ali teren Jadrana je po ocjeni izbornika i igrača bio takav da je održano više treninga u Supetru od planiranog.

Srebrić se službeno ispričao Splitu i Dalmaciji...

- Mogu izraziti žaljenje što u međuvremenu ovdje nije bilo kvalifikacijskih utakmica A-reprezentacije, ali trudit ćemo se to ispraviti u vremenu koje je pred nama. U srpnju će ovdje i u okolici biti i SP hrvatskih klubova iz dijaspore...

Dugovječni Srebrić, koji vjerojatno računa i na nano-medicinu kao saveznika, nije zaboravio našeg reprezentativca koji je proteklih dana bio svima u mislima:

- Delegacija HNS-a posjetit će i revitaliziranoga Dragu Gabrića u bolnici. Drago neće moći biti fizički s nama, ali bit će duhom i radovat će se našoj pobjedi – poručio je unatoč svim gafovima i u Splitu iznimno popurni Zorko.

Linker
29. rujan 2024 07:03