AP
U TRANSFERU JE SPAS

Sportski direktor Wolfsburga priznao: 'Ivan Perišić nam je jako zanimljiv'

Hrvatski je nogometaš prije nekoliko tjedana javno priznao da nije zadovoljan statusom u Dortmundu. U jesenskom je dijelu Bundeslige skupio 14 nastupa
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. prosinac 2012. 17:16

Prije nekoliko je dana njemački Bild otkrio da je Wolfsburg zainteresiran za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića, a u ponedjeljak je kratkom izjavom za novi broj Kickera priču potvrdio i sportski direktor ''vukova'' Klaus Allofs…

Nije tajna da Allofs u zimskom prijelaznom roku želi reducirati momčad Wolfsburga, ali nastojat će dovesti i poneko pojačanje. Najviše problematičnom pozicijom smatra onu ofenzivnog krila, a tu bi se Perišić (23) dobro uklopio.

- Da, Perišić nam je zanimljiv - bilo je sve što je Allofs želio reći za Kicker na temu hrvatskog reprezentativca.

Zasad, međutim, Wolfsburg nije napravio konkretan korak što je potvrdio i Hans-Joachim Watzke, predsjednik Borussije Dortmund, sadašnjeg Perišićevog kluba.

- Nisu nam se još obratili ni Perišićevi agenti, niti bilo tko iz Wolfsburga - kazao je Watzke.

Hrvatski je nogometaš prije nekoliko tjedana javno priznao da nije zadovoljan statusom u Dortmundu. U jesenskom je dijelu Bundeslige skupio 14 nastupa, ali je u samo pet utakmica igrao od prve minute. Postigao je dva pogotka i jednom asistirao. Ugovor s aktualnim njemačkim prvakom mu istječe 2016. godine.

Linker
22. rujan 2024 03:40