Alex Caparros/Getty Images
ZADOVOLJNI JEDNI I DRUGI

ŠPANJOLCI TVRDE: ENGLESKI VELIKAN IDUĆEG LJETA DOVODI ZVIJEZDU BARCELONE Napadač Blaugrane bi uskoro mogao obući legendarnu 'sedmicu' kluba

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. ožujak 2020. 17:41

Iako je ove zime iz redova kineskog Shanghai Greenland Shenhua doveo napadača Odiona Ighala na posudbu, izgleda kako 'vragovi' neće otkupiti njegov ugovor na kraju sezone, jer, ako je za vjerovati napisima u Španjolskoj, na Old Traffordu su odlučili krenuti u lov na Antoinea Griezmanna.

Kako prenosi tamošnji El Mundo Deportivo francuski reprezentativac bi mogao naslijediti 'sedmicu' Alexisa Sancheza. O ovom poslu razgovaralo se još 2017. godine, ali do dogovora u konačnici ipak nije došlo obzirom da je Atletico Madrid, čiji je dres tada nosio Griezmann, zaradio zabranu transfera od strane Uefe.

Griezmann je prošlog ljeta stigao na Nou Camp u transferu vrijednom 120 milijuna eura, ali sve je više onih koji tvrde kako se nije dobro uklopio u momčad te bi uskoro mogao napustiti katalonskog velikana, a kao iduća destinacija spominje se upravo Manchester United.

Barcelona's French forward Antoine Griezmann walks on the pitch during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
GABRIEL BOUYS AFP

Englezi koji su već doveli nekoliko igrača uskoro spremaju novu rekonstrukciju momčadi, a među prvim imenima koja bi trebala stići u klub je i ono Antoinea Griezmanna. Katalonci su navodno spremni poslušati sve ponude iznad 100 milijuna eura, a potom bi taj novac uložili u neka druga pojačanja. Najviše se spominje Neymarov povratak iz Pariza, kao i dolazak Argentinca Lautara Martineza iz Intera.

Linker
06. listopad 2024 13:49