AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA Aa/abaca/abaca Press/profimedia
SN DOZNAJU

Zlatko Dalić odlučio, ovo je sastav Hrvatske za utakmicu koja vodi u drugi krug Svjetskog prvenstva!

Izbornik je očito našao formulu nakon što je protiv Kanade napravio dvije važne promjene u početnom sastavu
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 30. studeni 2022. 21:47

Hrvatska će prema najavama protiv Belgije igrati u istom početnom sastavu kao s Kanadom kad je slavila 4:1. Izbornik Zlatko Dalić kazao je kako nema potrebe za promjenama, a prema našim informacijama iz tabora Vatrenih ne treba ih niti očekivati.

Bilo je razmišljanja u nogometnoj javnosti hoće li možda krenuti s kime drugim na poziciji centarfora, a ne s Markom Livajom, budući da napadač Hajduka nije potpuno spreman, no logično je da Livaja igra nakon što je protiv Kanade zabio svoj prvi gol na velikim natjecanjima.

Livaja je majstor od kojeg ponovno dosta očekujemo, a Dalić ima Budimira i Petkovića kao alternacije i osvježenja za ulazak u igru tijekom susreta.

Pojavila su se i nagađanja hoće li možda umjesto Juranovića na desnom beku biti Stanišić, ali prema vijesti s posljednjeg treninga to se neće dogoditi. Sastav Vatrenih bit će u formaciji 4-3-3.

Livaković – Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa – Modrić, Brozović, Kovačić – Kramarić, Livaja, Perišić.



"Gvardiol je igrač za Real, Perez je zakasnio jer ga je već trebao kupiti". Tim je riječima Krunoslav Rendulić komentirao činjenicu da bi Chelsea već nakon SP-a mogao dovesti stopera iz Leipziga. Tko bi još od Vatrenih mogao imati ponude nakon Katara, je li među njima i Livaja te smije li njega Hajduk prodati saznajte u našem Mundocastu:

Linker
16. travanj 2024 12:18