Romelu Lukaku

 SCREENSHOT TWITTER
VELIKO RAZOČARANJE

Video: Zbog Vatrenih dobio slom živaca! Lukaku divljao nakon utakmice, šakom probio staklo na klupi

Napadač Intera bio je izrazito bijesan nakon utakmice u kojoj je propustio nekoliko sjajnih prilika
Piše: SNObjavljeno: 01. prosinac 2022. 22:31

Hrvatska nogometna reprezentacija je nakon dramatične završnice u posljednjoj utakmici skupine uspjela stići do vrijednog boda (0:0) protiv Belgije i izboriti plasman u osminu finala Svjetskog prvenstva. Velik je ovo bio udarac za Belgijce koji su uoči početka prvenstva računali na prolaz skupine, ali protiv Vatrenih nije išlo. Nakon susreta izborik Roberto Martinez je podnio ostavku.

- Opraštam se od reprezentacije, a to je puno emocija kao što možete zamisliti - rekao je Španjolac. On je preuzeo Crvene vragove 2016., dovevši ih do polufinala Svjetskog prvenstva 2018., a utakmica u Al Rayyanu protiv Hrvatske mu je bila zadnja na izborničkome mjestu.

Veliko je razočaranje bilo kod Belgijaca, a posebno kod Romelua Lukakua koji je propustio nekoliko sjajnih prilika u završnici utakmice. Napadač Intera bio je izrazito bijesan nakon utakmice te je u jednom navratu šakom probio staklo na klupi za izmjene.

- Lukaku? Je, posebno je on bio u šansama, ali nikako ga ne smijemo okriviti za ovakav rezultat. Nekad se te šanse pretvore u pogodak, nekad ne. Radio je puno dobrih stvari prema naprijed. Trudili smo se, ali nismo uspjeli - izjavio je Timothy Castagne.

Linker
23. travanj 2024 10:15