Teško ozlijeđeni Amine Harit

 SCREENSHOT
TEŽAK UDARAC

VIDEO: Užasne vijesti za prvog protivnika Vatrenih u Kataru! Pogledajte tešku ozljedu Tudorove zvijezde

Marseille je u zadnjoj utakmici prije prekida bio gost Monaca. Nesretni igrač iznesen je na nosilima
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 13. studeni 2022. 22:59

Ofenzivni veznjak Marseillea Amine Harit (25), teško je ozlijedio lijevo koljeno u utakmici protiv Monaca. Njegovo sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu s reprezentacijom Maroka sada se čini nemogućim.

Do ozljede je došlo u duelu s Axelom Disasijem u 62. minuti utakmice protiv Monaca. Marokanski veznjak teren je napustio na nosilima. Još nije poznata težina ozljede, no šok na licu jedne od najvećih uzdanica Igora Tudora i reprezentacije Maroka upućuju na najgore.

Situaciju pogledajte OVDJE.

Ovom 25-godišnjaku ovo je druga sezona u francuskom sastavu, kojemu se priključio iz Schalkea. U nacionalnom dresu Maroka skupio je 19 nastupa i jedna je od najvećih zvijezda ekipe Walida Regraguija.

Inače, Marseille Igora Tudora u infarktnoj završnici slavio je 3:2 na gostovanju kod Monaca. U velikom Derbyju de la Mediterranée vidjeli smo dva preokreta i pobjedonosni pogodak u posljednjim sekundama utakmice.

Golijada je počela pogotkom Alexisa Sancheza (35). Čileanac je iz slobodnog udarca zabio peti ligaški zgoditak i donio vodstvo Marseilleu, ali Wissam Ben Yedder 10 minuta kasnije pogodio je za izjednačenje. Potom je u drugom dijelu Kevin Volland (72) donio prvo vodstvo Monacu, da bi od 83. minute uslijedio sjajan preokret u režiji Tudorovih izabranika. Prvo je Jordan Veretout (83) iskoristio asistenciju Dmitrija Payeta, a u osmoj minuti nadoknade Sead Kolašinac zabio je za pun plijen iz kneževine.

Veretout je pomalo neočekivani putnik u Katar, potvrdio je to popis francuskog izbornika Didiera Deschampsa, a proslavio ga je na najbolji mogući način. Payet je asistirao i prilikom pobjedonosnog pogotka izvođenjem slobodnog udarca s lijeve strane, na koji je Kolašinac pravovremeno uletio i glavom skrenuo loptu u gol.

Linker
24. travanj 2024 04:42