FRANCK FIFE Afp
KAKVA ŠTETA

VIDEO: Uhvaćen trenutak teške ozljede Karima Benzeme! Odmah je shvatio da je SP za njega gotova priča

Velik udarac pretrpjeli su Francuzi koji će do obrane naslova morati bez pomoći ‘Zlatne lopte‘.
Piše: SNObjavljeno: 20. studeni 2022. 19:30

Svjetski prvaci Francuzi morat će krenuti u obranu naslova bez svog ponajboljega napadača Karima Benzeme, koji je zbog ozljede - sada i konačno - otpao s Mundijala.

- U životu nikad nisam odustajao, ali večeras sam morao misliti o kolektivu, kao što to uvijek činim. Zato sam odustao kako bih dao šansu nekome tko može pomoći našoj momčadi na Svjetskome prvenstvu - na društvenim se mrežama oglasio i sam Benzema.

- Iznimno sam tužan zbog Karima koji je ovo Svjetsko prvenstvo učinio svojim glavnim ciljem - reagirao je izbornik Didier Deschamps.

image
FRANCK FIFE Afp

Benzema je, podsjetimo, tijekom subote sa suigračima izašao vježbati na trećem treningu francuske reprezentacije u Dohi. Primjetno šepajući na lijevu nogu, bilo je jasno da neće sve aktivnosti uspjeti odraditi u potpunosti. No, novi osvajač Zlatne lopte imao je problema već nakon prvih četvrt sata te je obnovio ozljedu i napustio trening.

Kasnije je, kako otkrivaju francuski mediji, otišao na dodatni pregled koji je ukazao na ono najgore.

Sada se pojavio i video u kojemu se jasno vidi trenutak kada se Benzema uhvatio za nogu. S lica mu se odmah moglo iščitati kako je shvatio da je za njega ovogodišnji mundijal gotova priča.

VIDEO BENZEMINE OZLJEDE POGLEDAJTE OVDJE.

Velik je to udarac za novopečenu Zlatnu loptu koji je ovo SP zasigurno gledao kao na vrhunac - za njega - čudesne 2022. godine.

Linker
01. svibanj 2024 21:00