Navijači su okružili legendarnog Batistutu

 SCREENSHOT TWITTER
JEDVA SE IZVUKAO

VIDEO: Show pred stadionom! Argentinska ikona zalutala među navijače, pogledajte kakva je ludnica nastala

Kad su ga navijači vidjeli, nije se mogao othrvati zagrljajima, mobitelima i pjesmi.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. prosinac 2022. 06:35

Nekadašnji napadač argentinske nogometne reprezentacije, Gabriel Batistuta (53) također je prisutan na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Igrao je na tri Mundijala, na dva postigao i hat-trickove, što ga čini jedinim igračem kojem je to pošlo za rukom u povijesti nogometa, a danas radi za argentinski ESPN gdje u društvu starih asova - Hernana Crespa, Javiera Zanettija, Estebana Cambiassa, Juana Pabla Sorina i Sergia Aguera čini postavu sjajnih stručnih analitičara te TV-kuće.

Batistuta je sinoć, naravno, bio u katarskom improviziranom studiju oko stadiona 974 u Dohi, gdje je Argentina igrala s Poljskom. Nakon utakmice koju su izabranici Lionela Scalonija (kojeg je Batistuta znao često javno kritizirati) dobili s 2:0, zalutao je među navijače. Je li to učinio namjerno ili je promašio put do kakvog službenog parkinga, nije poznato, ali...

Dogodila se apsolutna ludnica. "Anđeo Gabriel" je, kako ga zovu, omiljeni lik u Argentini. Legendu je svatko tko se zatekao na licu mjesta htio pozdraviti, dotaknuti, fotografirati se s njom. Raspjevani Argentinci priredili su pravi mali šou-program.

Linker
16. travanj 2024 14:21