TOM DUBRAVEC Cropix
NAJSKUPLJI U POVIJESTI

Vatreni na meti Juventusa: Uspoređuju ga s Modrićem, a glavni odgovor dat će SP jer cijena je rekordna!

Ako je ta cifra točna, i ako Juventus na nju pristane, to bi bio i najveći transfer nekog hrvatskog nogometaša
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 18. studeni 2022. 21:12

Juventusova sezona već se može smatrati podbačajem. U Ligi prvaka doživjeli su čak pet poraza i samo zahvaljujući boljoj gol razlici dohvatili su treće mjesto ispred Maccabi Haife koje im je donijelo proljeće u Europskoj ligi koja je ipak natjecanje ispod renomea torinskog kluba, dok je u Serie A zaostatak za moćnim Napolijem već deset bodova.

Čišćenje i provjetravanje svlačionice nešto je što svakako slijedi, a talijanski mediji kao potencijalno pojačanje Juventusa najavljuju hrvatskog reprezentativca.

image
LOU BENOIST Afp

Naime, Gazzetta dello Sport piše kako je posljednje ime na popisu želja Lovro Majera.

"Zbog njegovih karakteristika ga uspoređuju s Lukom Modrićem, a također ima prošlost u zagrebačkom Dinamu baš kao i zvijezda Real Madrida", navodi se u tekstu uz ogradu kako bi problem u realizaciji posla mogla bi biti odšteta.

Naime, Gazzetta piše kako je Rennes postavio odštetni zahtjev od čak 50 milijuna eura.

Ako je ta cifra točna, i ako Juventus na nju pristane, to bi bio i najveći transfer nekog hrvatskog nogometaša u povijesti. Dva rekordna trenutno drži Mateo Kovačić.

Njegov transfer iz Intera koštao je Real 38 milijuna eura, a Chelsea ga je od "kraljevskog kluba" kasnije otkupio za 45 milijuna.

Linker
18. travanj 2024 13:02