Kadar s argentinskim navijačima

 TOMAS CUESTA Afp
ISTRAGA U TIJEKU

Tragedija u argentinskom slavlju - navijač izgubio život na nevjerojatan način: ‘Ugušila ga je do smrti‘

22-godišnji navijač Sebastian Oscar Maciel jedna je od glavnih tema u Argentini
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 20. prosinac 2022. 08:53

U velikom slavlju povodom zlatne medalje koju je osvojila reprezentacija Argentine na Svjetskom prvenstvu u Kataru dogodila se i jedna tragedija.

Naime, 22-godišnji argentinski navijač Sebastian Oscar Maciel izgubio je život na motociklu, i to nakon što se argentinska zastava koji je imao zavezanu oko ramena zakačila za kotač.

Dogodilo se to u nedjelju u gradu Bahia Blanca oko 400 km južno od Buenos Airesa. Mladić je pao s Honde XR 150cc i trenutačno izgubio život jer je ostao bez kisika.

‘‘Čini se da je muškarac umro kada se argentinska zastava koju je nosio vezanu oko vrata kao ogrtač zaplela za jedan od kotača motocikla i ugušila ga do smrti. Istraga je u tijeku, ali početna hipoteza je da je umro od gušenja‘‘, priopćila je policija lokalnim novinama.

Trijumf Argentine na Mundijalu proslavljen je diljem svijeta, a više od milijun ljudi zabavljalo se kod Obeliska u Buenos Airesu. U Barceloni je feštalo oko 10.000 argentinskih navijača, dok su u Madridu dvojica uhićena zbog bizarnog incidenta.

Oni su se pokušali popeti na 35 metara visoko božićni bor, a potom su napali policajce koji su ih pokušali spriječiti u toj opasnoj namjeri.

Linker
14. lipanj 2024 15:26