Srpski igrači

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
SUSJEDI LUDUJU

Srbi u deliriju uoči duela odluke: ‘Brazilci, hvala vam! Odigrali ste i za nas, Srbija vas slavi...‘

Mediji u Srbiji napuhuju atmosferu uoči odlučujućeg dvoboja u skupini sa Švicarskom.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 28. studeni 2022. 19:19

Situacija u skupini G na Svjetskom prvenstvu u Kataru postala je jasna za Brazil. Pobjedama protiv Srbije i Švicarske peterostruki su se svjetski prvaci izravno plasirali u osminu finala. Očekivano, sastav izbornika Titea odradio je posao protiv Švicaraca i slavio s 1:0.

Pogodak Casemira, veznjaka Manchester Uniteda u 83. minuti bio je dovoljan za to da Brazil ode na šest bodova. Švicarska je ostala na tri, dok sada Srbija i Kamerun imaju po jedan bod.

Mediji u Srbiji, kao i navijači, s olakšanjem su dočekali konačan rezultat druge današnje utakmice u skupini. Sada je jasno, Srbiji za prolazak dalje treba pobjeda protiv Švicarske, ali i to da Brazilci ne izgube od Kameruna. Doduše, pobjeda Afrikanaca bila bi sveopća senzacija, ali...

No, ovo su samo neki od naslova koji preplavljuju medijski prostor u zemlji naših istočnih susjeda:

- BRAZIL OBRADOVAO SRBIJU "Karioke" pobedile Švajcarce, pa će sada Piksijeva četa u poslednjem kolu imati sve u svojim rukama za prolaz u osminu finala - natpis je na portalu Alo.rs

- BRAZIL POBEDIO ZA SRBIJU I OSMINU FINALA: Selesao u finišu slomio BUNKER Švajcarske, sjajne vesti za Orlove pred MEČ ODLUKE! - piše u naslovu teksta na Kuriru.

- BRAZILCI ODIGRALI ZA SEBE, ALI I ZA ORLOVE! Srbija slavi KAZEMIRA! Protiv ŠVAJCARACA za OSMINU FINALA! - stoji na Informeru.

- BRAZILCI, HVALA! Srbiji veće šanse za prolaz grupe, Švajcarska BEZ ŠUTA U GOL pala na "kontejneru" - naslov na Sportalu.

Linker
24. travanj 2024 17:58