MOHAMMED MAHJOUB Afp
POGLEDAJTE VIDEO

Šokantna snimka brutalnog napada legende nakon utakmice Brazila: Pomračenje uma pa - koljeno u glavu!

‘Mislio sam da će i mene napasti, čovjek nije mogao artikulirano pričati koliko je bio ljut‘
Piše: SNObjavljeno: 06. prosinac 2022. 06:51

Šokantna snimka pojavila se nedugo nakon završetka utakmice u kojoj je Brazil s 4-1 svladao Južnu Koreju i izborio četvrtfinalni ogled s Hrvatskom, a u središtu zbivanja našao se legendarni napadač Samuel Eto‘o.

Kamera je, naime, uhvatila bivšeg asa Barcelone, a danas predsjednika Nogometnog saveza Kameruna kako u Kataru napada i koljenom u glavu pogađa čovjeka koji ga je snimao ispred Stadiona 974 u Dohi.

Kadrovi koji kruže društvenim mrežama prvo su prikazali kako bivši nogometaš u dobrom raspoloženju pozira s fanovima, ali i kako nedugo nakon toga u potpunosti gubi živce u trenucima dok ga jedan muškarac počinje snimati kamerom.

Snimka objavljena na Twitter profilu La Opiniona pokazuje razmjenu riječi pa prijelaz na situaciju u kojoj Eto‘o naganja, napada i nogom u glavu pogađa neimenovanog muškarca koji od siline udarca završava na podu, a bivši nogometaš u ‘zagrljaju‘ nekoliko osoba koje su ga zadržavale od novih napada.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

41-godišnji Eto‘o se u Kataru nalazi u ulozi jednog od ambasadora Svjetskog prvenstva, a u ovim trenucima nije poznato zašto je točno izgubio živce. Dio medija javlja da je napadnuti muškarac YouTuber, ali više informacija o njemu, kao i to postoji li povijest između njih dvojice, trenutno nije poznato.

"Nisam razumio što su govorili. Čuo sam kako Eto‘o razmjenjuje riječi s navijačem u ljutitom tonu. Počeo ga je loviti bez kontrole. Navijač uzima kameru i tu Eto‘o griješi. Umjesto da ode, on zadaje udarac", prepričava Ricardo López Juárez, novinar La Opiniona koji je svjedočio događaju.

Kaže i da se sam uplašio nogometne legende.

"Htio sam vidjeti što se dogodilo, a onda je Eto‘o krenuo prema meni, mislio je da ga u tim trenucima snimam, suočio se sa mnom i tad sam mislio da će me napasti. Pitao sam ga što se dogodilo, ali nije mogao artikulirano pričati koliko je bio ljut", objasnio je.


POGLEDAJTE NOVI MUNDOCAST:

Odmah nakon utakmice između Hrvatske i Japana u Mundocastu smo ugostili Iliju Lončarevića. Što izbornik Zlatko Dalić treba napraviti u nastavku SP-a, kako treba dozirati Luku Modrića i sve ostalo o utakmici saznajte u našem Mundocastu:

Linker
21. svibanj 2024 08:46