ADRIAN DENNIS Afp
U IGRI JE OGROMNA CIFRA

Real spremio novac za najtraženijeg veznjaka svijeta, Englezi tvrde ga Haaland vodi na drugu adresu

Mladić koji igra sve - prednjeg, središnjeg i zadnjeg veznog. Već je sada igrač svjetske klase...
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. studeni 2022. 00:17

Jude Bellingham (19) najpoželjniji je vezni igrač na svijetu. I jedan od velikih ciljeva Real Madrida za sljedeću sezonu. Protiv Irana je pokazao svu raskoš talenta. Mladić koji igra sve - prednjeg, središnjeg i zadnjeg veznog. Već je sada igrač svjetske klase, iako mu je tek 19.

Real Madrid već dugo stoji u redu za ovog 19-godišnjaka, ali daleko od toga da je jedini. Liverpool je voljan staviti na stol 150 milijuna eura koliko traži Borussia Dortmund. Može to doduše i Real platiti, tako da će na kraju presuditi stav engleskog dragulja.

image
JEWEL SAMAD Afp

Međutim, u međuvremenu je u juriš krenuo još jedan tim - Manchester City. Koji u svlačionici ima velikog - Haalanda. Prema izvještajima CBS-a, Haaland je rekao Bellinghamu da dođe za njim u Manchester City, da će s njim Guardiolina momčad otići na još višu dimenziju. Haaland i Bellingham imali su odličan odnos u Dortmundu, a Norvežanin to s njima želi imati i u Cityju.

image
FADEL SENNA Afp

Real Madrid pak čini sve da što prije osigura dolazak Bellinghama, koji bi bio fantastičan nasljednik Luke Modrića. Zna Florentino Perez koliko su Englezi financijski moćni i da će svaki dan čekanja mladom Englezu dodatno podići cijenu...

Linker
24. travanj 2024 19:49