Vincent Aboubakar

 ANDREJ ISAKOVIC Afp
IGRAČ ODLUKE

Pogledajte majstoriju čovjeka kojeg će Srbija sanjati, ovo je jedan od najljepših pogodaka SP-a!

Ušao je u igru u 55. minuti dok je njegova reprezentacija lovila zaostatak od dva pogotka
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 28. studeni 2022. 13:36

Vincent Aboubakar bio je čovjek odluke u susretu 2.kola skupine G Kameruna i Srbije koja je na kraju završila 3:3. Napadač Al-Nassra koji je ranije u svojoj karijeri igrao za Porto i Besiktaš, ušao je u igru u 55. minuti dok je njegova reprezentacija lovila zaostatak od dva pogotka.

MAJSTORIJU ABOUBAKARA POGLEDAJTE OVJDE

I manje od deset minuta trebalo je ovom 31-godišnjem napadaču da režira potpuni preokret na utakmici i donese važan bod svojoj momčadi. U 66. je minuti nesebično poslužio Choupo-Motinga koji je čekao na drugoj stativi i zabio za 3:3, ali posebno je prekrasan bio njegov pogodak u 63. kad je Aboubakar za dlaku izbjegao zaleđe, krenuo prema golu Srbije, poslao Milenkovića u prazno, a zatim lobom prebacio Vanju Milenković-Savića. U proslavi pogotka ostao je hladan kao da ovakve golove postiže svaki dan.


"Hrvatska je favorit protiv Belgije, oni nas nemaju čime iznenaditi". Tim je riječima Stjepan Tomas najavio utakmicu trećeg kola SP-a koje se igra četvrtak. Kako je Tomas analizirao utakmicu protiv Kanade, ali i druge teme pogledajte u današnjem Mundocastu:

Linker
17. travanj 2024 08:23