JEWEL SAMAD Afp
ANKETA SN

Pobjednička momčad se ne mijenja ili...? Odaberite prvih 11 koji bi nas trebali odvesti u drugi krug!

U anketi Sportskih novosti posložite sastav Hrvatske za sudar s Belgijom
Piše: SNObjavljeno: 30. studeni 2022. 18:22

Hrvatska reprezentacija u četvrtak u 16 sati igra svoju zadnju utakmicu u skupini F na Svjetskom prvenstvu. Protivnik je Belgija koja ima tri boda, dok će se u drugom susretu sučeliti Maroko koji ima četiri boda, koliko i Hrvatska, te Kanada koja dosad nije osvojila ni bod.

Hrvatska je u prvom susretu na SP-u remizirala s Marokom bez golova, a onda u drugom kolu pobijedila Kanadu. U prvom su susretu Vatreni krenuli u sastavu: Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačić - Vlašić, Kramarić, Perišić, dok je u drugoj utakmici, protiv Kanade, Vlašića zamijenio Marko Livaja, Kramarić je imao drugačiju ulogu, a Hrvatska je na kraju slavila s 4:1.

Izbornik Zlatko Dalić rekao je da protiv Belgije neće ići na bod, već se sprema za potpuni rat i kreće na pobjedu. Prema najavama, trebao bi krenuti dentičan sastav kao i protiv Kanade, dakle Livaković - Juranović, Lovren, Gvardiol, Sosa - Modrić, Brozović, Kovačić - Livaja, Kramarić, Perišić.

Hoće li to biti dovoljno za pobjedu nad Belgijom i odlazak u osminu finala ili bi ipak nešto trebalo mijenjati? Slažete li se s Dalićevom odlukom, sastavom i našom formacijom?

Ispunite anketu i pomozite izborniku uoči najvažnijeg susreta u skupini:

jQuery(function(){swParams={id:6,loadFront:false,fullNames:false,namesUp:true,finalsTotal:true},sw.init("spWdgtContainer",swParams)});
Linker
17. svibanj 2024 17:51