INA FASSBENDER Afp
MALO JE PRETJERAO

Foto: Ovako je Vlahović odgovorio svojim kritičarima! Burno slavlje objavila i Fifa, ali ju je brzo uklonila

Posebnu prašinu nakon pogotka za 2:1 podigao je srpski nogometni reprezentativac Dušan Vlahović
Piše: SNObjavljeno: 02. prosinac 2022. 22:21

Švicarska nogometna reprezentacija posljednji je, 16. sudionik osmie finala ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva nakon što je u susretu posljednjeg, 3. kola skupine G na stadionu 974 svladala Srbiju sa 3-2 (2-2).

Švicarska je povela golom Xherdana Shaqirija (20), Srbija je preokrenula preko Aleksandra Mitrovića (26) i Dušana Vlahovića (35), no Švicarska je sa po jednim golom na kraju prvog i na početku drugog poluvremena koje su postigli Breel Embolo (44) i Remo Freuler (48) stigla do pobjede.

Švicarska je tako završila kao druga u skupini sa šest bodova, koliko je skupio i prvi Brazil koji je istovremeno iznenađujuće izgubio od Kameruna sa 0-1 (0-0), ali je ipak Brazil imao za jedan gol bolju razliku pogodaka. Srbija je, pak, ostala posljednja s jednim bodom, dok je Kamerun treći s četiri boda.

Utakmica je bila nabijena emocijama od samog početka, a posebnu prašinu nakon pogotka za 2:1 podigao je Dušan Vlahović. Naime, srpski se napadač prilikom slavlja uhvatio za spolovilo, a ta je slika brzo obišla svijet.

image
MANAN VATSYAYANA Afp

Treba reći kako je i sama FIFA objavila fotografiju, ali ju je nakon samo nekoliko minuta uklonila.

Linker
13. svibanj 2024 22:01