IAN KINGTON Afp
BIZARNA PRAVILA

Klopp ima posebne uvjete za igrače: ‘Moraju mi se javljati nakon svake utakmice! A onaj tko ispadne...‘

Trener Liverpoola je otkrio što očekuje od sedmorice koja idu u Katar
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. studeni 2022. 18:47

Još je samo tjedan dana do početka Svjetskog prvenstva u Katru, a dok traje Mundijal trener Liverpoola Jürgen Klopp neće moći računati na sedam svojih zvijezda, no zato im je dao poseban zadatak koji moraju ispunjavati dok god su s reprezentacijom.

Alison Becker, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Fabinho, Jordan Henderson i Darwin Nunez lete u Katar, a od tamo se moraju svakodnevno javljati Kloppu i suigračima iz Liverpoola koji će se pripremati u obližnjem Dubaiju. Isto tako, ako netko od njih ispadne s SP-a, mora se odmah priključiti Liverpoolu na pripremama.

"Imamo jasno pravilo za utakmice reprezentacije. Dečki mi se moraju javljati porukom ako imaju neke probleme, a posebno nakon utakmica. Na SP-u je drugačije jer možemo gledati sve utakmice, vidjeti tko igra, a tko ne, a možemo i čitati vijesti", rekao je Klopp pa nastavio:

"Kada je normalna međunarodna utakmica i igra Brazil, to je malo zeznuto jer je teško dobiti bilo kakve informacije pa nam igrači moraju reći što se događa. To je jedini kontakt koji imamo. Što se tiče grupe u kojoj su igrači, naravno da kad pobjede Whats App grupa poludi."

Klopp se osvrnuo i na to da se igrači moraju priključiti pripremama Liverpoola čim ispadnu.

"Imamo trening kamp u Dubaiju koji je odmah iza ugla pa ako netko ispadne može odmah doći do nas. To je jedan od razloga zašto smo tamo. Sretan sam s brojem igrača koji mi ostaju na raspolaganju. To je dobar broj", zaključio je Klopp.

Linker
25. travanj 2024 21:31